Wat dacht u ervan om op een mooie dag of middag in een luxe sloep door een van de mooiste vaargebieden van Nederland te varen, namelijk het gebied van de Amstel River Countryside? Of een compleet arrangement voor uw bedrijf of familie, inclusief catering van topniveau met eventueel een overnachting. Met Aemstel Boating kan het allemaal. Wat uw wensen ook zijn, wij bezorgen u graag een onvergetelijke tijd op het water.

CATERED BOAT (Flexibele tijden)
Afhankelijk van het tijdstip van de dag kunt u genieten van een ontbijt, lunch of dinner aan boord. Samen met een plaatselijk restaurant bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Bijvoorbeeld een middag varen met een heerlijke lunch begint bij € 49,- p/p. ( minimum 4 personen ) Vraag naar de mogelijkheden!

WIJNPROEVERIJ (4-5 uur)
Langs de Amstel treft u de gezellige Wijnschuur. U kunt hier aanmeren voor een wijnproeverij. Een middagje sloep varen inclusief een wijnproeverij voor 4 personen hebben wij al vanaf € 49,- p/p. Ook is het mogelijk een wijnmand mee te nemen aan boord.

VAARTOCHT NAAR VINKEVEEN MET VERRASSINGSLUNCH (Hele dag)
Een van onze mooiste routes gaat via de Rondehoep, riviertje de Waver naar de Vinkeveenseplassen. Bij Restaurant * Boven Water * wacht u daar een luxe verrassingslunch, inclusief een welkomst drankje. Via Wilnis en de Kromme Mijdrecht vaart u terug naar Uithoorn. Een dagje *sloepen* inclusief lunch is er al vanaf € 55,- p/p. Wij adviseren een schipper te huren voor deze trip.

BOOT, BED & BREAKFAST
Een meerdaags arrangement. Wij hebben mooie routes voor u uitgezet voor een twee- of driedaagse vaartocht. Onderweg kunt u dan heerlijk slapen in een gezellig Bed & Breakfast pension. Vraag naar de mogelijkheden.

JAPANSE CULINAIRE ERVARING AAN BOORD ( Flexibele tijden)
Al kabbelend met uw sloep over een van de vele mooie riviertjes, waarbij u volop kan genieten van heerlijke verse sushi of sashimi. Samen met de beste sake of koel Japans bier (Kirin of Sapporo), is dit werkelijk een top ervaring. Wij werken samen met FLYING FISH catering, daardoor krijgt u gegarandeerd de meest verfijnde en verse producten en dat proeft u. Vraag naar de mogelijkheden.