Educatief, Cultureel & Culinair
Lekker uitwaaien op een van onze sloepen al varend over de Amstel, om uit te komen bij het Fort aan de Drecht. Dit maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Na ontvangst op het Fort start een inspirerende rondleiding gevolgd door een wijnproeverij bij wijngenootschap Vinocerf in een van de voormalige soldatenverblijven, of bij mooi weer buiten op het terras.
Genoeg cultuur gesnoven? Dan varen wij u terug naar de haven van Uithoorn. Hier kunt u een terrasje pikken of lekker eten in een van de vele restaurants aan het water.

Teambuilding
Gaat u voor teambuilding tijdens de vaartocht, dan maken wij een rondje Rondehoep. Elementen zoals leiderschap, teamgeest, timing en samenwerking zitten allemaal verstopt in deze vaartocht.
Wij beginnen op de Amstel en nemen de zijrivier de Waver, eerder genoemde elementen zullen de revue passeren. Uiteindelijk wordt al uw moeite beloond met een heerlijk terrasje in Ouderkerk aan de Amstel.
Even lekker bijgekomen, daarna varen wij over de Amstel terug naar de haven van Uithoorn. Daar kunt u nagenieten op een van de terrassen van de diverse horeca.

Vrijdagmiddag borrel
Na een week hard werken even stoom afblazen op de vrijdagmiddagborrel aan boord van een van onze sloepen. Heerlijk varen, ondertussen een hapje, drankje en muziek, kortom: genieten.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! O ja… niet alleen voor de vrijdagmiddag. Elke middag is het fun om te borrelen aan boord van een van onze sloepen

Luxe Borrelplank