Belangrijkste huurvoorwaarden

Minimum leeftijd van de huurder en bestuurder is 25 jaar, legitimatie verplicht.

Borgstelling: € 350,00 per sloep

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor vertrek. Bij annuleren binnen 48 uur voor vertrek wordt € 30,00 annuleringskosten in rekening gebracht.
Een vaarbewijs is niet verplicht. Er wordt wel van de huurder en bestuurder verwacht enige ervaring in het varen met sloepen

U dient voor vertrek tussen 10 en 11 uur aanwezig te zijn. Afwijkende tijden in overleg.

Vaargebied verhuur, zonder schipper van Aemstel Boating:
Alle binnenwateren, met uitzondering van het Amsterdamse IJ, Amsterdamse grachten, Noordzeekanaal, Buiten IJ en IJsselmeer. Wilt u naar Amsterdam varen, dan tot de magere brug.

Verhuur op evenementdagen als Koningsdag, Gay-pride, Sail en overige evenementen uitsluitend in overleg, tegen meerprijs en altijd inclusief een schipper van Aemstel Boating.

Wij verhuren geen sloepen ten behoeve van vrijgezellenfeesten, studentengroepen, studenten, jongerengroepen en/of dergelijke partijen.

De sloep dient netjes en op tijd te worden geretourneerd. Bij grove vervuiling wordt € 50 extra in rekening gebracht. Voor te late inlevering wordt € 40 per te laat uur extra in rekening gebracht.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Vóór vertrek dient u van alle huurvoorwaarden notitie te hebben genomen. Hiertoe wordt u verzocht het uitgebreide huurvoorwaardenformulier te ondertekenen. De uitgebreide huurvoorwaarden kunt u Hier vinden.