Belangrijkste huurvoorwaarden

Varen naar Amsterdam tot de sluis tegenover Carré. Varen op de grachten verboden, wij hebben daarvoor geen vergunning.

Minimum leeftijd van de huurder en bestuurder is 21 jaar, legitimatie verplicht.

Borgstelling: € 350,00 per sloep

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor vertrek. Bij annuleren binnen 48 uur voor vertrek wordt € 30,00 annuleringskosten in rekening gebracht.
Een vaarbewijs is niet verplicht. Er wordt wel van de huurder en bestuurder verwacht enige ervaring in het varen met sloepen

U dient voor vertrek tussen 10 en 11 uur aanwezig te zijn. Afwijkende tijden in overleg.

Vaargebied verhuur, zonder schipper van Aemstel Boating:
Alle binnenwateren, met uitzondering van het Amsterdamse IJ, Amsterdamse grachten, Noordzeekanaal, Buiten IJ en IJsselmeer. Wilt u naar Amsterdam varen, dan tot de magere brug.

Verhuur op evenementen dagen als Koningsdag, Gay-pride, Sail en overige evenementen uitsluitend in overleg, tegen meerprijs en altijd inclusief een schipper van Aemstel Boating.

Wij verhuren geen sloepen ten behoeve van vrijgezellenfeesten, studentengroepen, studenten, jongerengroepen en/of dergelijke partijen.

De sloep dient netjes en op tijd te worden geretourneerd. Bij grove vervuiling wordt € 50 extra in rekening gebracht. Voor te late inlevering wordt € 40 per te laat uur extra in rekening gebracht.

Aan boord mag niet gerookt worden, geen open vuur en er mag ook geen waterpijp gebruikt worden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Aemstel Boating (de verhuurder) heeft ten allen tijde het recht om te annuleren wanneer het naar de mening van de verhuurder niet verantwoord is om te gaan varen door de weersomstandigheden. De huurder kan dan een andere datum plannen of de aanbetaling teruggestort krijgen.

Wanneer er geen aanbetaling is gedaan 24 uur voor afvaart heeft de verhuurder het recht om zonder opgaaf van reden te reservering te annuleren.

Vóór vertrek dient u van alle huurvoorwaarden notitie te hebben genomen. Hiertoe wordt u verzocht het uitgebreide huurvoorwaardenformulier te ondertekenen. De uitgebreide huurvoorwaarden kunt u Hier vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *